Balmazújvárosi KK- Ózdi KC 24-23 (15-10)

Vezette: Kiu G., Kiu T.

Kőnig Rendezvényközpont, 300 néző

Balmazújvárosi KK: Fábián, Bagi, Balázs- Kapusi, Kiss 3, Sugár 3, Tóth 8, Csontos 3, Csernai 1, Ramóczi, Pethő 3, Kovács, Juhász, Teleki 1, Bodnár, Kecskeméti 2

Edző: Tréki Tamás

Kiállítások: 8 perc ill. 10 perc

Hétméteresek: 4/3 ill. 2/1

Borzasztóan kezdtük a mérkőzést, több góllal ellépett a vendég csapat. Tréki Tamás hamar ki is kérte az idejét, mely után változott a játék képe. Felzárkóztunk, majd egy remek szériával több gólos előnyre tettünk szert. A félidőre megnyugtató 5 gólos különbséggel vonultunk pihenőre. Ezután mintha az öltözőben ragadtunk volna, nagyon sok ideig szinte gólt sem tudtunk lőni. Az ellenfelünk ezt kihasználta, át is vették a vezetést. Az utolsó fél percben az ózdi gárdánál volt az előny, ám egy fejreütés miatt heteshez jutottunk,valamint piros lapot kapott az ellenfél játékosa. Értékesítettük a büntető dobást, majd egyből időt is kértek a vendégek. Az eredményjelző egált mutatott és 9 mp volt vissza. Tóth Patrik remekül labdát szerzett majd Csontoshoz, Telekihez végül Kecskemétihez került a labda, aki a dudaszó előtt belőtte az utolsó gólt, mely a két pontot érő találatot jelentette számunkra.

Csapatunk a következő bajnoki mérkőzésére november 30-án pénteken kerül sor a Kecskemét otthonában. A mérkőzés 19:00 órától kezdődik.

Sorry, comments are closed for this post.