Aréna 1

Aréna 3

Aréna2

Aréna 4

 

A csapat saját építésű pályája a balmazújvárosi Kőnig Rendezvényközpontban található. A több mint 500 millió forintból felépített létesítményben kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzés rendezésére alkalmas borítású pálya, 350 fős konferencia terem, elegáns kávézó, modern eszközparkkal rendelkező edzőterem található. Jelenleg 530 férőhelyes lelátó és 150 fő VIP vendég elhelyezésére alkalmas nézőtér áll a csapat szurkolóinak rendelkezésére, de a rövid távú fejlesztések szerint az ülőhelyek száma, további 350 székkel fog bővülni. A Kőnig Rendezvényközpont így alkalmassá válik nemzetközi mérkőzések megrendezésére is.

A csapat szurkolói támogatása nagy, hiszen a hazai mérkőzéseken rendre telt ház előtt játszanak, de az idegenbeli meccsekre is sokan elutaznak. Ráadásul a támogatottság folyamatosan növekszik. Hajdú Bihar megyében ugyanis 2011 óta nincs első osztályú férfi kézilabda csapat, így a regionális televízió társaságok is versenyeznek a közvetítési jogokért. Jelenleg az Alföld TV közvetíti a mérkőzéseket, így az egész alföldi régióban nyomon követhető a csapat bajnoki szereplése. A feljutás kivívása esetén pedig, országos sportcsatorna is közvetítené a mérkőzéseket. Legutóbb például a DIGI Sport reggeli műsorában szerepelt a csapat tulajdonosa és a csapatkapitány, de a média megkeresések száma is egyre növekszik.
Reklám és megjelenési felület: az Alföld Televízióval kötött megállapodás szerint a kézilabda klubnak lehetősége van reklámspotokat elhelyezni a csatorna műsorai után következő hirdetési felületeken, így a klub támogatójának anyagait is díjtalanul meg tudjuk jelentetni.

Mez szponzoráció: a támogatás fejében a csapat mezein, tréning felszerelésein megjelenik a támogató cég logója, amely szembetűnő a mérkőzésre kilátogatók, a TV közvetítések nézői és a különböző kézilabda magazin műsorok nézői számára. Különösen jól látható az interjú készítések során.

Kézilabdapálya hirdetési felület: a televíziós közvetítői állás úgy lett kialakítva, hogy a mérkőzés közvetítése során, a szemközti falon jól látszódjon a támogató cég logója, hirdetése, aktuális akciós ajánlata.

Interjú fal: a sportmérkőzések után megszokott, hogy az edzővel és néhány játékossal rövid interjú készül. De a felvezető műsorokban is gyakran szólaltatnak meg játékosokat, vezetőket, tulajdonost. Ezek az interjúk a Kőnig-Trade Balmazújváros csapatának esetében a támogató cég logójával ellátott interjú fal előtt történik.

Honlap: a tapasztalt megnövekedett érdeklődés miatt a csapat honlapja megújul. Az új honlap hirdetési szempontból képes lesz az unalmas és kevésbé beszédes fix képes hirdetés helyett olyan több oldalas, folyamatosan új információt betöltő banner megjelenítésére, amelyen látványosan be lehet mutatni egy-egy hirdetni kívánt termék vagy szolgáltatás legfontosabb értékeit. Ráadásul a hirdetésre kattintva azonnal a hirdető cég honlapjára irányítjuk az érdeklődőt. Arra is van mód, hogy egy-egy kampányidőszakban a kézilabda csapat honlapjának betöltésekor az oldal látogatója először egy úgynevezett layer hirdetéssel találkozik, aminek megtekintése után van csak lehetősége továbblépni a kézilabdás információkhoz. A támogató cégnek a hirdetések elkészülésével kapcsolatban csak annyi tennivalója van, hogy a kézilabda csapat PR és marketing csapata számára az aktuális információkat átadja. Illetve az elkészült látványos megjelenéseket jóváhagyja.

Hírlevél: a kézilabda csapat és Thermál Hotel Balmaz**** kastélyszálló adatbázisában szereplő e-mail címekre havonta küldendő online hírlevelekben a támogató cég egyfelől röviden bemutathatja aktuális ajánlatát. Másfelől pedig a hirdetésére való kattintás után azonnal a cég honlapjára irányítjuk az olvasót.

Autópark: a támogató cégnek lehetőséget biztosítunk arra, hogy mind a kézilabda csapat autóbuszán, mind a Kőnig-Trade Kft. céges járművein a logóját vagy aktuális ajánlatát kihelyezze. Ezek a járművek folyamatosan járják az ország városait és falvait.

Termékbemutató: a hirdető cég számára ingyenes lehetőséget biztosítunk a Kőnig Rendezvényközpont konferenciatermében üzleti találkozók és termékbemutatók megtartására. A szervezésben és az esemény megrendezésében igény szerint szakmai támogatást nyújtunk.

Céges rendezvények: a támogató cégnek arra is van lehetősége, hogy a Kőnig Rendezvényközpontban megtartott céges kiállításokon, a házigazda Thermál Hotel Balmaz**** kastélyszálló állandó standján szóróanyagaival és előadóival megjelenjen. Ilyen rendezvény lesz például az októberi CO-OP Hungary Zrt. kitelepülése is, ahol 700 főnél is több résztvevő lesz jelen az eseményen.

Hotel kedvezmények: a kézilabda csapatot támogató cég vezetői és munkatársai a Thermál Hotel Balmaz**** kastélyszálló csomagajánlataiból százalékos kedvezményre jogosultak, amelyek érvényesek közvetlen családtagjaikra is.