Balmazújvárosi KK-Orosházi FKSE Linamar 28-35 (12-16)

Balmazújvárosi KK: Bagi, Balázs- Kapusi, Rázsi, Kiss 7, Nagy 7, Tóth 6, Ludnai, Csontos 2, Csernai, Ramóczi 1, Pethő 1, Kovács, Juhász, Teleki 3, Bodnár 1

Vezetőedző: Tréki Tamás

Hétméteresek: 8/8 ill. 6/6
Kiállítások: 14 perc ill. 12 perc

A találkozó elején a 4-2-es védekezésnek, valamint Kiss Roland és Tóth Patrik góljainak köszönhetően kisebb előnyre tettünk szert. Később védekezést váltottunk, a vendég gárda a rutinos Lele Ákos vezérletével felzárkózott és át is vette a vezetést. A pihenőre 4 gólos hátrányban vonult a Tréki legénység. A második félidőben rendre megtalálták Teleki Leventét a falban, melyeket sikerült gólra váltani, vagy heteseket kiharcolni, melyeket Nagy Norbert biztosan értékesített. Sajnos a kapusteljesítmény és védelem nem állt össze kellőképpen, amit az Orosháza rendre kihasznált.
A második félidő legvégén 3 gólra fel tudtunk jönni, viszont ez már késő volt a fordításra, így az Orosháza elvitte a két pontot. 

Tréki Tamás: Megérdemelten nyert az Orosháza. Próbáltuk megnehezíteni a vendégcsapat játékát ami sajnos csak 20 percig sikerült. Szorosabb mérkőzésre számítottunk a bajnok aspiráns ellen, de a védekezésünk ehhez nem volt megfelelő.

A következő bajnoki mérkőzésünket a Törökszentmiklós otthonában játszuk.

 

Sorry, comments are closed for this post.