Interjú Dobi Bencével, a serdülő válogatott tagjával

Csapatunk saját nevelésű utánpótlás játékosa, Dobi Bence, aki tagja volt a 7. helyet szerző magyar serdülő válogatottnak az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. Bencét megkérdeztük, hogy hogyan élte meg az válogatottságot és az Olimpiai Fesztivált.

Mikor kezdődött és milyen volt a felkészülésetek?
Június 19.-én kezdődött a felkészülés, 2 hetet töltöttünk Veszprémben. Itt a hangsúly a futáson és a kondis edzéseken volt, de persze voltak labdás edzések is. Ezután 3 hetet Győrben készültünk, itt már csökkentek az edzések száma és többet taktikáztunk. Felkészülési meccseket is játszottunk, és minden héten volt csapatépítő programunk. Részt vettünk egy 3 csapatos tornán, ahol az 1. helyet sikerült megszereznünk.

Ezek után jött maga az Olimpiai Fesztivál. Milyen volt?
Káprázatos megnyitóval kezdődött, hatalmas élmény volt azon részt venni. Megtisztelő érzés volt Magyarországot képviselni. Mint minden nagy sporteseményen, itt is volt fogadalomtétel. Két 4 csapatos csoport volt, nekünk a német, horvát és a dán válogatottal kellett megmérkőznünk. A csoportból sajnos nem jutottunk tovább, de a összességében 2 győzelemmel és 3 verséggel sikerült a 7. helyen végeznünk.

Július 29.-én ért véget a torna. Bence kapott egy kis pihenőt, majd becsatlakozott az itthoniak felkészülésébe. Utolsó kérdésünk az volt, hogy mit vár a serdülő és ifjúsági csapattól a szezonban?
Szeretném, ha a csapat olyan eredményt érne el, mint az előző idényben, vagy még jobbat!

Gratulálunk Bencének, és további sok sikert kívánunk neki! 🙂

Sorry, comments are closed for this post.