Elhoztuk a két pontot Ózdról

Fotó: ÓAM-Ózdi Kc

Férfi NB I/B.,
Keleti csoport, 21. forduló
ÓAM-Ózdi KC – Balmazújvárosi KK 27-29 (11-15)
Ózd, 400 néző. V.: Rontó Á., Szanyi P.

ÓAM-Ózdi KC: Losonczi – Harkó K. (1), SZŰCS B. (9), Szabó T. (1), KOCSIS CS. (4), Nyeste B. (5), Lestál M. (2). Csere: Manojlovity B. (k), Mátrai (k), Nyitrai J. (-), Csépányi G. (-), Stáb B. (2), Scitovszky T. (-), Kerekes R. (1), Bárdos M. (2). Edző: Szakál György.

Balmazújvárosi KK: KOVÁCS J. – NAGY N. (9), Karap (3), Kiss R. (4), Teleki (3), Csontos (5), Móricz (3). Csere: Bagi (k), Bernáth (-), Dancs M. (1), Veres I. (-), Dobi B. (-), Kapusi (-), Tóvizi (1), Bodnár (-). Edző: Tréki Tamás.

Kiállítások: 12, ill. 22 perc
Hétméteresek: 5/4, ill. 2/2.

Szakál György: – Pontatlanok voltunk, nagyon sok technikai hibát vétettünk, fegyelmezetlenül kézilabdáztunk. Egy ilyen rangadót így nem lehet megnyerni. Jól kezdtük a meccset, de az ellenfél hamar ellépett tőlünk. Végig üldöztük, ám sajnos nem sikerült utolérni őket. Sajnálom, mert ez is egy nyerhető meccs volt, még akkor is, ha a Balmazújváros továbbra is bajnokesélyes.

Tréki Tamás: – Nem a legszebb játékot nyújtottuk ezen az estén, de az elmúlt két forduló veresége után, a jó eredmény volt számunka a legfontosabb. Nehéz csata volt, de szinte végig vezettünk, megérdemelten győzünk. Ezzel pedig életben tartottuk a bajnoki címre vonatkozó reményeinket.

A hazai csapat remek kezdése után, egy rossz széria következett számukra, amely kihatott az egész mérkőzésre. A 3-0-ás kezdés után csapatunk zsinórban 8 gólt lőtt, így az ózdi gárda csak futni tudott az eredmény után. Néha felcsillant a remény az Ózd számára, de szerencsére mindig tudtunk jól reagálni, kihasználni az ellenfél hibáit, és hamar visszaállítani a különbséget. A mérkőzés végén csak kozmetikázni tudtak, így 2 gólos győzelmet aratva 2 ponttal a zsebünkben érkeztünk haza. 

A következő bajnoki mérkőzés során,  április 15.én a Mizse KC csapatát látjuk vendégül! 

Sorry, comments are closed for this post.