Az NB I-es Mezőkövesd legyőzésével bejutott az MK negyedik körébe a Balmazújváros

A hajdúsági gárda csöppet sem volt megilletődve a magasabban jegyzett ellenféltől, ezt példázza, hogy a hatodik percben már 4?1-re vezettek Füzesi Ferenc tanítványai, akik a szünetre is megnyugtató, 14?9-es állásnál mehettek. A második félidőben tovább tartotta előnyét az Újváros, mely végül 26?24-re győzött.

? Egy Magyar Kupa mérkőzés mindig speciális dolog, hiszen összehozhat nem egy csoportban szereplő csapatokat, ahogy az most a mi esetünkben is történt. Nehéz összecsapást játszottunk a kövesdiekkel, mindkét egylet nagyon akarta a sikert, de mi jobb napot fogtunk ki. Sikerült eltalálnunk a ritmust a támadásokban, 26 gólt lőni egy NB I-es klubnak nem rossz, illetve a védelmünk is jól működött, nagyon egységesek voltunk. A közönségünk fantasztikusan szurkolt, nekik hála egyszerűen nem tudtunk nehéz helyzetbe kerülni ? mondta Füzesi Ferenc, a Kőnig Trade Balmazújvárosi KK vezetőedzője.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló november 7-i számában olvashatják.Balmazújváros ? Az élvonalbeli Mezőkövesdi KC együttesével kellett megküzdenie a férfi Magyar Kupa 3. fordulójában az NB I/B Keleti csoportjában szereplő Kőnig Trade Balmazújvárosi KK csapatának.

[print_gllr id=471 display=short]

Forrás: haon.hu

Sorry, comments are closed for this post.