Ismét tornával emlékeztek Bicskei Bertalanra

A balmazújvárosi Kőnig Rendezvényközpont adott otthont november 9-én a II. Bicskei Bertalan kispályás labdarúgó emléktornának, amelyen az egykori szövetségi kapitány ismerősei, kollégái, sporttársai, barátai és családtagjai vettek részt.

A tornán a Magyar Színészválogatott, a Magyar Újságíró-válogatott, az MLSZ csapata, a DVSC öregfiúk csapata, a Balmazújváros öregfiúk csapata és Kovács Kálmán egykori válogatott labdarúgó vezetésével az 1984-es ifi Eb-győztes válogatott mérte össze erejét.

Az újvárosiak nyertek

A hat csapatos emléktornán többek között olyan közismert személyiségek léptek pályára, mint Nemcsák Károly színművész, Straub Dezső színművész,Varga Miklós előadóművész, Kovács Kálmánegykori válogatott labdarúgó, Dúró József, a DVSC korábbi labdarúgója vagy éppen Borbély Zoltán, a Magyar Labdarúgó Szövetség korábbi sajtószóvivője.

Az egész napos küzdelem végén a balmazújvárosi öregfiúk emelhették magasra a Bicskei kupát. A második helyen, a kapus poszton ifj. Bicskei Bertalant felvonultató 1984-es ifi Eb-győztes csapat végzett. Míg a harmadik helyezést a DVSC öregfiúk csapata szerezte meg. A torna gólkirálya Virág Béla lett, a legjobb játékosnak pedig Nagy Istvánt választották. Mindketten a DVSC öregfiúk csapatát erősítették. A legjobb kapusnak pedig egész napos teljesítményének egyöntetű elismeréseképpen ifj. Bicskei Bertalantválasztották meg a csapatvezetők.

[print_gllr id=547 display=short]

Forrás: haon.hu

Sorry, comments are closed for this post.